, , , , ,
    COQUARD Beta 1 -  Morbier
    coquard
    A képek csak illusztrációk.
    Megosztás másokkal:

    COQUARD Beta 1 - Morbier

    Cikkszám: 002BAC/x
    Gyártó: COQUARD »
    Kiszerelés: db
    Morbier és egyéb zárt szerkezetű sajtok készítéséhez
    2 365 Ft




    Betöltés...

    Termékváltozatok:
     db

    Termékismertető

    Mezofil, túlnyomórészt homofermentatív tejsavtermelő baktérium kultúra tenyészet, több törzsből álló keveréke.

    Nagyon tiszta ízt eredményező kultúra keverék, mely gyorsan savanyít.

    Zárt szerkezetű, alacsony hőn utómelegített, kevéssé préselt félkemény sajtok készítéséhez.

    Használjuk bátran, a sajttípusnak megfelelő érlelő és aromaképző kultúrákkal együtt!

    *

    Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
        
    Javasolt:Receptúráinkat itt megtalálod!
    Morbier,
    Gouda,
    Edami és
    egyéb zárt szerkezetű félkemény sajtok készítéséhez.
    Valamint leveles túró, krémsajt és friss sajtok készítéséhez.
    Adagolása:
    Kiszerelési egységAjánlott tej mennyiségBruttó  árAkciós bruttó ár
    DL 1100 liter hőkezelt, vagy2.365,- Ft-  Ft
    200 liter nyers tej feldolgozásához.
    10 db   DL 110 x 100  liter hőkezelt, vagy 23.650,-  17.860,- Ft-  Ft
    10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
    DL 3,5300 liter hőkezelt, vagy5.335,- Ft2.665,-  Ft
    600 liter nyers tej feldolgozásához.
    Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
    Felhasználása:
    Ajánlott oltási hőmérséklet: 22-37 C fok.
    Inkubációs idő az oltóanyag hozzáadása előtt minimum 30 perc.
    Összetétele:
    Lactococcus Lactis,Nem tudod mik ezek és mire valók?
    Lactococcus Cremoris.

    A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!




    Segédanyag: maltodextrin
      A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
      
    Savasítás:• részletesen az alábbi táblázatban olvasható.
    Tárolása:Minőségét megőrzi:A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
    + 4 C fokon3 hónap
    - 18 C fokon2 év
    Víztől, párától óvni kell!
    Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!


    Savanyító hatása 100 liter sovány tejbe 1db  DL1 kapszulát feloldva 30 C fokon:
    ÓraSavPh.
    3186,50
    5305,90
    8754,80
     15804,50
     18 904,45


    Savanyító hatása 100 liter sovány tejbe 1db  DL1 kapszulát feloldva 24 C fokon:
    ÓraSavPh.
    3166,60
    5186,50
    8256,00
     15754,80
     18 804,70

    Termék értékelés és véleményezés

    Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

    Kapcsolódó vagy hasonló termékek

    Mások ezt tették még a kosárba

    Hasonló termékek