,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Tejoltó enzimek
Lizozim enzim
Lipáz enzim
Kalcium klorid
Szénpor - Hamu
Szinezékek
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Oltók, enzimek és adalékok
Laktáz enzim - 50 ml
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
-
Laktáz enzim - 50 ml
Nyomtatás
Összehasonlítóba vele
Cikkszám:
54673
Gyártó:
- »
Kiszerelés:
50 ml
Súly:
0.14 kg
Készlet:
Hamarosan
Laktózmentes tej, joghurt, kefír készítéséhez
6 960 Ft
5 133
Ft
5 480 Ft +áfa
4 042 Ft +áfa
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Előjegyzem
Rövid ismertető:
50 liter tejhez
Termékismertető
A laktáz enzim segítségével otthon - hihetetlenül egyszerűen - készíthetünk laktózmentes tejet magunknak.
Annak érdekében, hogy a tejünk laktózmentes legyen nincs más dolgunk mint 1 ml laktáz enzimet belekeverni 1 liter tejbe.
A tejet ezután zárt üvegben 6-8 fokos hűtőszekrénybe téve csak meg kell várnunk míg a benne lévő laktóz lebomlik, szintje 0,01% alá csökken.
Ehhez ezen a hőmérsékleten 24 órára van szükség.
A teljesen biztos eredmény elérése érdekében ez az idő pár órával meghosszabbítható.
Ha joghurtot vagy kefírt szeretnél, készítsd el hagyományos módon. Ha elérte a kívánt ízt és állagot, tégy bele laktáz cseppet, és tartsd hűtőben még 12-24 órát.
Ugye mondtam, hogy egyszerű! :)
Összetétele:
Laktáz (ß-galaktozidáz), amelyet a Kluyveromyces lactis tejélesztő kiválasztott törzséből ellenőrzött fermentációval nyernek .
Adagolása:
1 ml / 1 liter tej.
Tárolása
:
Zárt edényben, hűvös helyen tárolandó
Koncentrációja
≥
5000 NLU /g
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
COQUARD
Lambda 25 - Dl 1
20 liter tejhez
1 980
Ft
1 559
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
COQUARD
Iota 5 - Dl 1
100-200 liter tejhez
2 840
Ft
2 236
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Dl 1
50-100 liter tejhez
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
COQUARD
Iota Kefir 3 - Dl 1
20 liter tejhez
1 630
Ft
1 283
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Megosztás
Írj nekünk massangeren