,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Tejoltó enzimek
Lizozim enzim
Lipáz enzim
Kalcium klorid
Szénpor - Hamu
Szinezékek
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Oltók, enzimek és adalékok
Lipáz enzim
Lipáz enzim - bárány
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Lipáz enzim - bárány
Nyomtatás
Cikkszám:
398221
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
,
670
Ft
Nettó:
528
Ft +áfa
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Előjegyzem
Rövid ismertető:
125-500 liter tejhez
Termékismertető
A lipáz egy olyan természetes aromaenzim, mely elsősorban a zsírsavakat bontja le, így alkotja meg egyes - jellemzően olasz - sajtok jellegzetes ízét.
A bárány lipáz jól észrevehető, kissé fűszeres, kellemes aromát hoz létre.
A tejiparban közép és hosszú érlelésű sajtok előállításához használják, hogy gyorsítsák érésüket és javítsák aromájukat.
A felhasznált lipáz mennyisége az elérni kívánt eredménytől függ. Édes-, közepes-, vagy kifejező íz.
Kiszerelése: 10 gramm
Adagolása:
közepes és hosszú érésű sajtok 5-8g / 100 liter tej
feta max. 2g / 100 liter tej
krémsajtok 1-2,5g /100 lietr tej
A lipázt az összes egyéb adalékanyag, különösen a festő anyagok hozzáadása után keverjük a tejhez, de még az oltó előtt!
A lipázpor teljesen természetes természetes termék. Fehérítő, festék és tartósítószer mentes.
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
-
Camembert doboz és tető
40 darab vagy
1 teljes karton azaz 320 db (8csomag 7 áráért!)
7 910
Ft
-tól
6 228
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
-
Lizozim - 1 liter
18 525
Ft
14 587
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
-
Camembert papír - KICSI - 200x200 mm
50 ív
3 205
Ft
2 524
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
COQUARD
Kappa 3 - Dl 1
50-100 liter tejhez
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Megosztás
Írj nekünk massangeren