,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Tejoltó enzimek
Lizozim enzim
Lipáz enzim
Kalcium klorid
Szénpor - Hamu
Szinezékek
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Oltók, enzimek és adalékok
Lipáz enzim
Lipáz enzim - borjú
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Lipáz enzim - borjú
Nyomtatás
Cikkszám:
01325
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
,
670
Ft
Nettó:
528
Ft +áfa
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Előjegyzem
Rövid ismertető:
125-500 liter tejhez
Termékismertető
A lipáz egy olyan természetes aromaenzim, mely elsősorban a zsírsavakat bontja le, így alkotja meg egyes - jellemzően olasz - sajtok jellegzetes ízét.
A borjú lipáz finom, kissé fűszeres vaj aromát hoz létre.
A tejiparban közép és hosszú érlelésű sajtok előállításához használják, hogy gyorsítsák érésüket és javítsák aromájukat.
A felhasznált lipáz mennyisége az elérni kívánt eredménytől függ. Édes-, közepes-, vagy kifejező íz.
Kiszerelése: 10 gramm
Adagolása:
közepes és hosszú érésű sajtok 5-8g / 100 liter tej
feta max. 2g / 100 liter tej
krémsajtok 1-2,5g /100 lietr tej
A lipázt az összes egyéb adalékanyag, különösen a festő anyagok hozzáadása után keverjük a tejhez, de még az oltó előtt!
A lipázpor teljesen természetes természetes termék. Fehérítő, festék és tartósítószer mentes.
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
COQUARD
Kappa 3 - Dl 1
50-100 liter tejhez
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
COQUARD
Sigma 96 SP - Dl 1
500 liter tej, vagy 2 liter mosóoldat
3 870
Ft
3 047
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hamarosan
Danisco
Choozit MM 100 - 25 DCU
Mezofil starter
3 950
Ft
3 110
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
COQUARD
Sigma 97 PY - Dl 1
500 liter tej, vagy 2 liter mosóoldat
3 870
Ft
3 047
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hasonló termékek
Hamarosan
Lipáz enzim - bárány
125-500 liter tejhez
670
Ft
528
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Megosztás
Írj nekünk massangeren