- Camembert papír - NAGY - 320x320 mm részletes ismertetője
Az érlelés során használt sajtpapír jelentős hatással van a kész sajt minőségre.
Miután sok papírt kipróbáltunk, választottuk ki ezt, a speciális francia papírt a fehér penésszel érő sajtok csomagolására.
Tökéletesen ellenőrzés alatt tartja a kéreg növekedését, pontos oxigén- és nedvességcserére van tervezve, így a sajt az érlelés és a tárolás során nem izzad, és nem szárad ki sem.
Ezt, a kétrétegű, élelmiszer ipari csomagolópapírt fehér penésszel érlelt sajthoz használják, ideértve a Camembertet, Crottint, némely Tomme változatot és Brie sajtot.
Úgynevezett lélegző csomagoló, amely ideális környezetet teremt a penészgombák fejlődéséhez és a megfelelő nedvesség megtartásához a sajt érlelése során, az alábbiak szerint:
- belső rétegét úgy tervezték, hogy elvonja a nedvességet a sajt felületétől, ez mellett, a paraffin bevonat megakadályozza a penész réteg hozzátapadását papírhoz, ami a sajt felületének szakadását eredményezheti annak kicsomagolásakor.
- A külső réteg lehetővé teszi a gázcserét, miközben szabályozza a nedvességveszteséget, vigyázva arra, hogy a fehér felület aktív maradjon, de mégse legyen túlzott.
Leírás:
Paraffinnal bevont, vékony, fehér pergamenpapír, 20 mikron átlátszatlanságig ragasztva, fehér, mikroperforált, polipropilénnel (8x8mm OPP papír).
Élelmiszer ipari minőség.
Használata:
Csomagolja be a sajtot úgy, hogy a csomagoló anyag matt, pergamen oldala legyen a sajt felé. Érlelés és tárolás a receptúrákban leírtak szerint.
Mérete:
320 x 320 mm
Színe:
fehér
Mennyisége:
- 50 ív / csomag
- 20 ív / csomag