Látogasson el webáruházunkba!

Danisco Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU) (50489)

Webáruház  »  Danisco  »  Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
https://www.sajtsziget.hu/termek/danisco-agika-choozit-su-casu-_50-dcu_
Danisco Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU)
Ára:
7 580 Ft

Pecorino, Parmezán, Grana készítéséhez

Danisco Choozit SU CASU - Thermofil starter (50 DCU) részletes ismertetője

A Danisco Choozit  SU CASU a Danisco cégnek egy speciális, 100%ban termofil törzseket tartalmazó kultúra keveréke, tehén és juhtejből előállított kemény és félkemény sajtok készítéséhez dél-olasz stílusban.

Olaszországban hivatalos engedélyt kapott a Pecorino Sardo DOP védjegyes sajt gyártására.

Édes, diós ízt fejleszt. A közepesen magas utómelegítési hőmérséklettel, kiegyensúlyozott savasodást és érést fog biztosítani.

*

Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
       
Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
Parmezan, 
Pecorino,
Grana Parmigiano,
Romano és egyéb magas hőn utómelegített sajtok készítéséhez.


Adagolása: Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez Bruttó  ár Akciós bruttó ár
50 DCU félkemény sajt:  5 DCU / 100 liter tej 7.580,-
 Ft -   Ft
kemény sajt: 5 DCU / 100 liter tej
5 db-tól az egységár

 Ft/db -   Ft

 Ft -   Ft


A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.

Ajánlott oltási hőmérséklet:  37 - 40 C fok
  • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

Összetétele:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus Nem tudod mik ezek és mire valók?
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
Lactobacillus helveticus A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
   A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
   
Savasítás: • közepesen gyors
Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon  maximum 3 hónap,
4 C fok alatt csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

 Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!



További képek

danisco
danisco