Látogasson el webáruházunkba! |
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához. | |||||||||
Javasolt: | Receptúráinkat itt megtalálod! | ||||||||
• | Ementáli és egyéb | ||||||||
• | félkemény és kemény sajtok készítéséhez. | ||||||||
Adagolása: | Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához! | ||||||||
Kiszerelési egység | Ajánlott mennyiség 100 liter kádtejhez | Bruttó ár | Akciós bruttó ár | ||||||
100 DCU | félkemény sajt: 5-20 DCU | 6.850,- |
Ft | - | Ft | ||||
ementáli: 5-20 DCU | |||||||||
3 db-tól az egységár | 5.480,- | Ft/db | - | Ft | |||||
Ft | - | Ft | |||||||
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek. Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől. A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé. |
|||||||||
Ajánlott oltási hőmérséklet: | |||||||||
|
|||||||||
Összetétele: | |||||||||
• | Lactobacillus rhamnosus | Nem tudod mik ezek és mire valók? | |||||||
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót! | |||||||||
• | Segédanyag: maltodextrin, szacharóz | ||||||||
Nem tartalmaz laktózt. | |||||||||
Savasítás: | • kevés, lassú | ||||||||
Tárolása: | Minőségét megőrzi: | A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt. | |||||||
+ 4 C fokon | maximum 3 hónap, | ||||||||
-18 C fokon | csomagoláson jelzett ideig. (Gyártástól számított 18 hónap.) |
||||||||
Víztől, párától óvni kell! | |||||||||
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak! | |||||||||
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza! |
|