Látogasson el webáruházunkba!

Danisco Choozit RA 24 - 50 DCU (50383)

Webáruház  »  Danisco  »  Choozit RA 24 - 50 DCU
https://www.sajtsziget.hu/termek/danisco-932178-choozit-ma-4001-kevert-starter-kultura323
Danisco Choozit RA 24 - 50 DCU
Ára:
7 450 Ft

Mezofil alapú starter keverék
pl: Cheddar

Danisco Choozit RA 24 - 50 DCU részletes ismertetője

A Danisco Choozit RA 24 egy egyedi ízvilágot biztosító, gyorsan savasító, homofermentatív mezofil alapú, vegyes tenyészet.

Alkalmas Cheddar sajt és egyéb zárt szerkezetű félkemény sajtok ( pl.: Monterey Jack) készítéséhez. 

Széles hőmérsékleti tartományban képes egyenletes gyors savasodást létrehozni, gázképzés nélkül.

*

Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
       
Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
Cheddar és
 egyéb félkemény, szeletelhető sajtok készítéséhez. 






Adagolása: Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez Bruttó  ár Akciós bruttó ár
50 DCU cheddar sajt:  6,25-7,5 DCU 
7.450,-
 Ft -   Ft
egyéb szeletelhető sajt: 5-6,5 DCU
5 db-tól az egységár
,-  Ft/db -   Ft

 Ft -   Ft


A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


Ajánlott oltási hőmérséklet:  35 C fok
  • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

Összetétele:
Lactococcus lactis subsp. lactis Nem tudod mik ezek és mire valók?
Lactococcus cremoris subsp. cremoris
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
   A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
   
Savasítás: • gyors
Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.

 

+ 4 C fok alatt csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

 Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

 

További képek