Látogasson el webáruházunkba! |
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához. | ||||||||
Javasolt: | Receptúráinkat itt megtalálod! | |||||||
• | Cheddar és | |||||||
• | egyéb félkemény, szeletelhető sajtok készítéséhez. | |||||||
Adagolása: | Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához! | |||||||
Kiszerelési egység | Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez | Bruttó ár | Akciós bruttó ár | |||||
50 DCU | cheddar sajt: 6,25-7,5 DCU |
7.450,- |
Ft | - | Ft | |||
egyéb szeletelhető sajt: 5-6,5 DCU | ||||||||
5 db-tól az egységár | ,- | Ft/db | - | Ft | ||||
Ft | - | Ft | ||||||
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek. Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől. A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé. |
||||||||
Ajánlott oltási hőmérséklet: | 35 C fok | |||||||
|
||||||||
Összetétele: | ||||||||
• | Lactococcus lactis subsp. lactis | Nem tudod mik ezek és mire valók? | ||||||
• | Lactococcus cremoris subsp. cremoris | |||||||
• | Streptococcus salivarius subsp. thermophilus | A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót! | ||||||
• | Segédanyag: maltodextrin, szacharóz | |||||||
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak. | ||||||||
Savasítás: | • gyors | |||||||
Tárolása: | Minőségét megőrzi: | A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt. | ||||||
+ 4 C fok alatt | csomagoláson jelzett ideig. (Gyártástól számított 18 hónap.) |
|||||||
Víztől, párától óvni kell! | ||||||||
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak! | ||||||||
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza! |
|