Látogasson el webáruházunkba!

Danisco Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU) (90700)

Webáruház  »  Danisco  »  Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
https://www.sajtsziget.hu/termek/danisco-90700-choozit-star-26-thermofil-starter-_50-dcu_
Danisco Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
Prémium gyúrtsajt kultúra, parenyica mozarella készítéséhez.
Ára:
6 500 Ft


Danisco Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU) részletes ismertetője

A Danisco Choozit Star26 a gyúrtsajt kultúrák legeslegje! Kifejezetten hevített gyúrt sajtok gyártására fejlesztették.

Rendkívül gyors a savanyítóképessége; ezen kultúrával gyárott termék garantáltan megfelel a hevített gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek (nyúlás és "terülő-képesség”). 

Prémium minőségét annak köszönheti, hogy bár első ránézésre egytörzs kultúra, de a S. thermophilus törzs számos változatának megfelelő arányú keverékét tartalmazza, annak érdekében, hogy garantáltan megfeleljen a hevített és gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek.

Fehérje bontó képessége nagyon csekély, ezzel növelve termékünk eltarthatóságát.

Csak azoknak ajánljuk akik különleges, minőségi, hosszan eltartható parenyicát, mozarellát készítenének egy állandó minőséget adó, megbízható, profi termékkel!

*

Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
       
Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
Mozarella, 
Pizzasajt és 
egyéb húzott sajtok készítéséhez.





Adagolása: Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez Bruttó  ár Akciós bruttó ár
50 DCU mozarella, pizzasajt és egyéb húzott sajtok:  2,5-5 DCU  6.500,-
 Ft -   Ft

10 db -tól
5.650,-  Ft/db -   Ft

 Ft -   Ft


A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.


Ajánlott oltási hőmérséklet:  32 - 42 C fok
  • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

Összetétele:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus Nem tudod mik ezek és mire valók?




A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
   A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
   
Savasítás: • gyors
Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon  maximum 3 hónap,
4 C fok alatt csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

 Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!

 

 

További képek

danisco
danisco