Látogasson el webáruházunkba!

Danisco Choozit TA 54 - 25 DCU (50503)

Webáruház  »  Danisco  »  Choozit TA 54 - 25 DCU
https://www.sajtsziget.hu/termek/danisco-50503-ta-54-thermofil-kulturak-kevereke
Danisco Choozit TA 54 - 25 DCU
Ára:
4 960 Ft

Thermofil starter
Stabilizált lágysajtok készítéséhez

Danisco Choozit TA 54 - 25 DCU részletes ismertetője

A Danisco Choozit TA 54 kifejezetten  stabilizált lágysajtok készítéséhez lett kifejlesztve, melyek lehetnek fehérpenésszel vagy rúzzsal  érők. Alkalmazkodik a hosszú érlelési folyamathoz és a formábatételkori magas ph értékhez.

*

Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
       
Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
Stabilizált lágysajtok készítéséhez.
Szeletelhető sajtok készítéséhez.
Túró és
tejföl készítéséhez




Adagolása: Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez
25 DCU lágysajt:  5-10 DCU  
szeletelhető sajt: 1,25-5 DCU

túró: 10 DCU
tejföl: 10 DCU


A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.

Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.

A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.

Ajánlott oltási hőmérséklet:  32 - 40 C fok
  • A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük

Összetétele:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus Nem tudod mik ezek és mire valók?




A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!






Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
   A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
   
Savasítás: • közepesen gyors
Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon  maximum 3 hónap,
4 C fok alatt csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!

 Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!


Termék specifikáció letöltése

További képek