Látogasson el webáruházunkba!

COQUARD Sigma 98 C - Dl 1 (005KIA)

Webáruház  »  Coquard  »  Sigma 98 C - Szárazkérgű Tomme-hoz  »  Sigma 98 C - Dl 1
https://www.sajtsziget.hu/termek/coquard-005kia-sigma-98-c-szarazkergu-tomme-aromaja
COQUARD Sigma 98 C - Dl 1
Ára:
3 870 Ft

500 liter tej, vagy 2 liter mosóoldat

COQUARD Sigma 98 C - Dl 1 részletes ismertetője

Kemény és félkemény, úgynevezett préselt tanya sajtok tipikus kérgét és aromáját adja.

Lehetővé teszi, hogy a sajtunk természetes száraz kérge narancssárga majd halványbarna színű legyen. Segítségével ízletes és gyönyörű színű sajtot készíthetünk.

Alternatívája lehet a Sigma 97 PY-nek, mely más ízű, de hasonló kérget képez. 

*
                                
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
       
Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
Hegyi sajtok  készítéséhez.

pl.: Tommes des Pyrénnées és

egyéb érlelt, tipikus tanyasajtok kiegészítő kultúrája.



Adagolása:
Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség
DL 1 Közvetlen beoltásra: 500 liter tejhez.

  • Mosóvíz készítéséhez: 1/2 cső 1 liter vízhez.
    • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma97PY   vagy
    • 1 liter víz + 10 g só + 1/2 cső Sigma97PY + Annato
  • Gyakran használják kombinálva, fél adagot a tej beoltására, majd a kéregkezelés során a fentiek szerint.

10 db  DL 1


Felhasználása:
Ajánlott oltási hőmérséklet: 
Lehető leghamarabb, akár már a fejés során is a tejhez adhatjuk.
Összetétele:
Brevibactérium linens, Nem tudod mik ezek és mire valók?
Kluyveromyces Marxianus,
Debaryomyces Hansenii A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!





Segédanyag: maltodextrin
   A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
   
Savasítás: • nincs (nem számottevő)
Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon 3 hónap
- 18 C fokon 2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!




Kapcsolódó és hasonló termékek