Látogasson el webáruházunkba!

COQUARD Iota - Raclette (002IEBx)

Webáruház  »  Félkemény sajtok starterei  »  Iota - Raclette
https://www.sajtsziget.hu/termek/coquard-002iebx-iota-raclette
COQUARD Iota - Raclette
Raclette sajt készítéséhez
Ára:
5 820 Ft


COQUARD Iota - Raclette részletes ismertetője

Mezofil, termofil és érlelő kultúrák keveréke, hagyományos raclette típusú sajtok készítéséhez. 

Ez a keverék különösen alkalmas nagyon rugalmas tésztájú, gazdag aromájú sajtok készítéséhez a lactobacillusok és a micrococcusok által biztosított erős proteolitikus aktivitásnak és aromaképzésnek köszönhetően.

A micrococcusoknak köszönhetjük továbbá, hogy elkerülhetjük az érés folyamán a keseredést.

Nem tartalmazza a Brevibacteriumot, ezért ajánlott a Sigma 96 SP-vel együttesen használni.

*

Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
       
Javasolt: Receptúráinkat itt megtalálod!
hagyományos Raclette sajt készítéséhez.


Adagolása:
Kiszerelési egység Ajánlott tej mennyiség Bruttó  ár Akciós bruttó ár
DL 1 100 liter hőkezelt, vagy -  Ft -   Ft
200 liter nyers tej feldolgozásához.
10 db   DL 1 10 x 100  liter hőkezelt, vagy -  Ft -   Ft
10 x 200 liter nyers tej feldolgozásához.
DL 3,5 350 liter hőkezelt, vagy 5.820,-  Ft -   Ft
700 liter nyers tej feldolgozásához.
Tapasztalataink alapján a keverék olyan aktív, hogy megfelelő tejminőség esetén, az ajánlott dózis megfelezhető.
Felhasználása:
Ajánlott oltási hőmérséklet:  28-35 C fok.
Hagyjuk érni az oltóanyag hozzáadása előtt 30 perc és 1 óra közti időt.
Összetétele:
Streptococcus thermophilus, Nem tudod mik ezek és mire valók?
Lactobacillus bulgaricus,
Lactobacillus helveticus, A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
Lactococcus lactis,
Lactococcus cremoris,
Lactococcus lactis diacetylactis,
 •  Leuconostocs mesenteroides cremoris,  
 •  Mikrococcus: Staphylococcus xylosus.  
Segédanyag: maltodextrin
   A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében laktózt tartalmaznak.
   
Savasítás: • közepes
Tárolása: Minőségét megőrzi: A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon 3 hónap
- 18 C fokon 2 év
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!




További képek