,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
Oltók, enzimek és adalékok
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Lágy sajtok receptúrái
Brie
Francia
orsz
ágból származó, tehéntejből (vagy kecsketejből)készült,
nemes penész kéreggel érlelt lágy sajt. 20-40 cm átmérőjű, 3 cm magas
és 2-3 kg súlyú. A "petit Brie" pedig 14-22 cm átmérőjű és csak 1-2 kg súlyú.
Érési ideje minimum 4 hét
>>>>
Camembert
A camembert Francia országból származó, tehén vagy kecsketejből készült,
fehér nemespenész bevonatú lágysajt. 10-12 cm átmérőjű, 3 cm magas és 25 dkg.
Létezik kisebb verziója a "petit camembert" ami csak 15 dkg.
Érési ideje 2 hét.
>>>>
Munster
A Munster Francia országból származó, tehéntejből készült mosott kérgű lágysajt.
Átmárője 13-19 cm, magassága 2,5-8 cm, súlya minimum 45 dkg. Petit Munster
átmérője 7-12 cm, magassága 2-6 cm, súlya maximum 1,5 kg.
Minimális érési ideje 4 hét.
>>>>
Robiola
A Robiola olasz eredetű friss vagy érlelt lágysajt.
Készülhet tehén-, kecske-, juhtejből, de ezek keverékéből is.
Mérete és megjelenése származási helye szerint változik.
>>>>
Caciotta
Olaszországból származó friss fogyasztású asztali sajt. Nagyon széles
körben elterjedt.Eredetileg kecske és juh tejből készítették, de manapság
megtalálható tehén és bivaly tejből is, vagy ezek különböző arányú keverékéből.
Hagyományos kézműves, farm sajt. Általában kis méretű 5-8 cm átmér
>>>>
Crescenza
Strachino di Screscenza észak Olasz országból származó lágysajt.
Nevét az olasz sctracca szóból kapta ami fáradtat jelent, ami a legelőkről
visszatérő tehenek fáradtságára utal, mert hagyományosan
csak télen a
>>>>
Gorgonzola
A Gorgonzola kék nemespenésszel érő lágysajt.
Olaszországból származik, kizárólag tehéntejből készül. Henger
alakú, átmérője 25-30 cm, magassága 16-20 cm.
Súlya 6-13 kg
>>>>
Morbier
Francia országból származó jól szeletelhető lágysajt.
Nyers tehéntejből készül, kizárólag bizonyos fajtájú, hegyi
legelőkön tartott tehenek tejéből.
Súlya 8-10 kg. 35-40 cm átmérőjű,
6-8 cm magasságú.
Kérge a halványszürkétől a narancssárgáig
>>>>
Feta
A Görögországból származó eredet védett Feta sajt pasztörizálatlan
juh, vagy juh és kecske tejből készül. A juhtejhez hozzáadható kecsketej
aránya nem lehet több 30%-nál. Sajttészta zárt szerkezetű, esetleg
kevés lyukkal.
...
>>>>
Kékfehér sajt/ Cambozola
...
>>>>
Vacherin
A vacherin Mont d'Or PDO svájci, a Vacherin du Haut-Doubs DPO francia,
enyhén aromás, kenettel érlelt lágy sajt.
Pasztörizált tehéntejből készül.
Mérete:
- átmérője 11-33 cm
- súlya 480 - 3200 grammig terjedhet.
>>>>
Megosztás
Írj nekünk massangeren