,
,
,
, ,
HUF
EUR
Bejelentkezés
Regisztráció
Menü
A kosár üres
Keresés
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Menü
Nyitólap
Tudástár
Sajtkészítés
Sajtok csoportosítása
Információk
Útmutató
Szállítási feltételek
Vásárlási feltételek
Át nem vett csomag
Elállás
Kapcsolat
Hírlevél
Termékek
Coquard
Danisco
Choozit Probat 222
Choozit MA 4001 - Vegyes starter
Choozit ALP D - Vegyes starter
Choozit KAZU - Tanyakultúra
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
✖
Termékeink
Coquard
Danisco
.
Tejföl- vaj- túró- krémsajt kulturái
Vegyes alvasztású sajtok starter kultúrái
Lágy és penésszel érő sajtok starter kultúrái
Félkemény sajtok starterei
Kemény sajtok starterei
Gyúrt sajtok kultúrái
Joghurt és kefir kultúrák. Probiotikumok
Oltók, enzimek és adalékok
Érlelő, aromaképző és védelmi kultúrák. Élesztők.
..
Sajtkendők és túrózsákok
Sajtjelölés, bevonók és érlelő hálók
Csomagolás
Gépek, eszközök és tartozékaik
Munkaruhák, védőfelszerelések
Nyitólap
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:
Danisco
Choozit Star 26 - Thermofil starter (50 DCU)
Nyomtatás
Cikkszám:
90700
Gyártó:
Danisco »
Kiszerelés:
db
Készlet:
Hamarosan
Prémium gyúrtsajt kultúra, parenyica mozarella készítéséhez.
6 500
Ft
Nettó:
5 118
Ft +áfa
"Nagycsomag"
10 db-tól 4 449 Ft +áfa, bruttó 5 650 Ft /db
Árajánlatot kérek
Kedvencekhez
Előjegyzem
Termékismertető
A Danisco Choozit
Star26 a gyúrtsajt kultúrák legeslegje!
Kifejezetten hevített gyúrt sajtok gyártására fejlesztették.
Rendkívül gyors a savanyítóképessége; ezen kultúrával gyárott termék garantáltan megfelel a hevített gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek (nyúlás és "terülő-képesség”).
Prémium minőségét annak köszönheti, hogy bár első ránézésre egytörzs kultúra, de a S. thermophilus törzs számos változatának megfelelő arányú keverékét tartalmazza, annak érdekében, hogy garantáltan megfeleljen a hevített és gyúrt sajtokkal szemben támasztott speciális követelményeknek.
Fehérje bontó képessége nagyon csekély, ezzel növelve termékünk eltarthatóságát.
Csak azoknak ajánljuk akik különleges, minőségi, hosszan eltartható parenyicát, mozarellát készítenének egy állandó minőséget adó, megbízható, profi termékkel!
*
Speciálisan válogatott, koncentrált és fagyasztva szárított keverék a tej közvetlen beoltásához.
Javasolt:
Receptúráinkat itt megtalálod!
•
Mozarella,
•
Pizzasajt és
•
egyéb húzott sajtok készítéséhez.
Adagolása:
Segítség a 10 liter tejhez szükséges mennyiség kiszámításához!
Kiszerelési egység
Ajánlott mennyiség 100 liter tejhez
Bruttó ár
Akciós bruttó ár
50 DCU
mozarella, pizzasajt és egyéb húzott sajtok: 2,5-5 DCU
6.500,-
Ft
-
Ft
10 db -tól
5.650,-
Ft/db
-
Ft
Ft
-
Ft
A feltüntetett kultúrázási mennyiségek irányértékek.
Az egységnyi tejhez adandó kultúra mennyisége függ a technológiától, a tej zsírtartalmától és a kívánt végtermék jellemzőitől.
A készítendő sajt kívánt tulajdonságainak eléréséhez további tenyészetek hozzáadása válhat szükségessé.
Ajánlott oltási hőmérséklet:
32 - 42 C fok
A szükséges mennyiséget közvetlenül a tej felszínére öntjük, 2 perc múlva alaposan elkeverjük
Összetétele:
•
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Nem tudod mik ezek és mire valók?
A leggyakrabban használt mikróbákról itt találsz rövid összefoglalót!
•
Segédanyag: maltodextrin, szacharóz
A starter kultúrák és keverékeik a tejsavbaktériumok életfeltételeinek biztosítása érdekében
laktózt
tartalmaznak.
Savasítás:
• gyors
Tárolása:
Minőségét megőrzi:
A baktérium kultúrák, közvetlenül a minőség megőrzési idő letelte után nem romlanak meg, csak (az addigi tárolási körülményektől függő mértékben) csökken az aktivitásuk. Ilyenkor próbagyártás javasolt.
+ 4 C fokon
maximum 3 hónap,
4 C fok alatt
csomagoláson jelzett ideig.
(Gyártástól számított 18 hónap.)
Víztől, párától óvni kell!
Az általunk forgalmazott termékek közvetlen fogyasztásra nem alkalmasak!
Jó sajtkészítést kíván a Sajtsziget.hu webáruház, a kézműves sajtkészítők webáruháza!
Termékspecifikáció
Termék értékelés és véleményezés
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.
Mások ezt tették még a kosárba
Hamarosan
COQUARD
Kappa 3 - Dl 1
50-100 liter tejhez
2 365
Ft
1 862
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
-
Camembert papír - KICSI
200x200 mm
3 205
Ft
2 524
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Danisco
Choozit MM 100 - 25 DCU
Mezofil starter
3 950
Ft
3 110
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
COQUARD
Iota 5 - Dl 1
100-200 liter tejhez
2 840
Ft
2 236
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hasonló termékek
Hamarosan
Danisco
Choozit DH 2D - Savtalanító élesztő
3 520
Ft
2 772
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Danisco
Choozit MVA 10 D - Aromaképző kultúra
7 160
Ft
5 638
Ft +áfa
Részletek
Kosárba
Hamarosan
Danisco
KM-Mix - Érlelő keverék
2 130
Ft
1 677
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Hamarosan
Danisco
Holdbac YM-B - Védelmi kultúra (100DCU)
7 350
Ft
5 787
Ft +áfa
Részletek
Előjegyzem
Megosztás
Írj nekünk massangeren